Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.01 secunde)
Odata documentat si demonstrat acest furt, in conditiile in care Legea pensiilor sensibiliza practic toate categoriile de populatie, PSD, PC si PNL aveau sansa de a zdrobi tandemul Basescu - Boc.
De ce sa nu fie si aceasta rectificare un nou prilej de furt si de pregatire a marelui furt din campania de la anul?
Este vorba ca, daca se dovedeste ca acesta este un furt intelectual, atunci trebuie sa sufere consecinte toti cei care i-au aprobat aceasta lucrare, incepand cu indrumatorul de lucrare si, de asemenea, dl. ... Pentru ca o persoana acuzata de furt intelectual nu poate sa functioneze...
Cu toate ca analistii economici sustin ca denominarea nu va afecta cu mult fagasul bun pe care economia noastra incepuse sa se indrepte in ultimul timp, agentii economici nu sunt de aceeasi parere, deoarece acesta este un bun prilej de furt pe fata, pentru ca scumpirea prin rotunjire nu este decat furt la drumul mare.
Una dintre metodele cele mai uzuale de a face rost de resursele umane este si asa-zisul "furt de specialisti". ... "Nu as numi-o un furt, pentru ca pana la urma forta de munca e libera.
BRD-Groupe Société Générale a luat imediat masuri pentru blocarea acestei tentative de furt de date personale, iar securitatea sistemului informatic care sustine functionarea serviciului de internet banking BRD-Net nu a fost niciun moment pusa in pericol.
O noua tentativa de furt electronic a avut loc ieri. ... Aceasta metoda de furt electronic este cunoscuta sub numele de phishing.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a fost interceptat inca din 2006 si ca in acel an, "extrem de iritat" de o declaratie a lui Traian Basescu privind "un asa zis furt" din Banca Agricola, a inceput un lobby pentru suspendarea presedintelui, discutand despre asta cu "toata lumea".
Conservare sau furt? ... Din pacate, conservarea a insemnat abandon, distrugere sau furt. Canalul a fost proiectat pe timpul lui Ceausescu pentru o lungime de 73 kilometri, o latime de 80 metri si o adancime minima a apei de 4,5 metri.
Dupa ce suspectul ar fi recunoscut implicarea sa in furt in fata procurorilor DIICOT, intrebat cum a retinut numele tablourilor pe care trebuia sa le sustraga din muzeu, a notat:
Parchetul de pe langa Tibunalul Tulcea a dispus trimiterea in judecata a Elenei si a lui Apostol C., 40 de ani din Tulcea, sub acuzatiile de omor deosebit de grav si furt calificat.
Prejudiciul, in valoare de 2200, a fost recuperat integral. Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de furt si nerespectarea hotararilor judecatoresti.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 17 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu C. George si D.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat cu L. Florin si M.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de furt si violare de domiciliu, cu cea in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 cu propunere de arestare preventiva.
Valoarea prejudiciului a fost estimata de partea vatamata la suma de 20.000 lei, recuperata in proportie de 20%. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Comit furt dupa furt constienti ca, atunci cind sint prinsi, judecarea lor se face in stare de libertate. Judecarea cauzelor cu minori dureaza la fel de mult ca dosarul de la Nurenberg, de cele mai multe ori copiii fiind de negasit.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 18 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
google-analytics.com